perjantai 4. lokakuuta 2024

Vain kolme kuvaa - lokakuu - ja vähän muutakin

Lokakuuhun ollaan tultu ja haaste lähentelee kalkkiviivoja. L:llä alkavia asioita etsitään, kuten Kristiina K haasteessaan pyytää KLIK.

Tällä kertaa otin teemaksi kepit ja puut. Katsotaan, mihin tämä ajatus johti:


LUMIKEPPI on kuvattu tienvarresta vähän ennen Kilpisjärveä, käsivarren Lapissa. Keppi pääsi kuvaan, kun minua huvitti sen korkeus. Eihän sitä kuvasta näe, kun ei ole mihin vertaa, mutta keppi on valehtelematta yli kaksi metriä. Syynkin tietysti ymmärtää; hiukka enemmän lunta. Nämä meidän etelänvetelät keppimme ovat enintään metrin korkuisia, jos sitäkään.   


Seuraava keppi on LIPPUTANKO. Kuva on otettu tiistaina 1.10., joka oli Miina Sillanpään päivä. Ei tuulen virettäkään, että olisi koko lippu näkynyt, mutta varmaan voitte kuvitella sen tuossa kauniisti liehuvan. 


Viimeiset kepit ovat puita ja kuvaan pääsi LEHMUSKUJA. Kujan molemmin puolin on viljelyspalstoja ja kävelytiet risteilevät lähimaastossa eri suuntiin. Kujan päässä olevassa metsikössä on lisää lehmuksia ja keväällä niiden tuoksu on aivan huumaava, kun kukinta on parhaimmillaan.

Kolme kuvaa piti olla, mutta tässä tulee bonuksena vielä kuvasarja, jonka kuvasin samalla reissulla, kuin kaksi ylläolevaakin.

Nämä kaverit ovat täällä taas; tulossa jostakin, matkalla jonnekin.


 Yhtäkkiä koko porukka pyrähtää lentoon.


Kaartaa komeasti kuin parhaassakin lentonäytöksessä.


Ja laskeutuu veteen hurjasti kaakattaen. Olisinpa ottanut videon, tai olisipa kuvassa mukana ääni.