tiistai 29. maaliskuuta 2022

Kide Shawl MKAL #MEIJUKNITSMKAL2022

 Valmis. Mutta huh, oli siinä homma. Mysteerihuivin ohje löytyy Raverlystä, Meiju K-P:n sivulta. Vaihekuvia omasta tekeleestäni on tuolla aikaisemmin otsikolla Mystistä neulontaa.

Kuudennessa, eli viimeisessä osiossa lisättiin silmukoita oikein olan takaa ja vielä toiseksi viimeisellä kerroksellakin niin, että ohjeen mukaan lopulta pääteltäviä silmukoita olisi 663 kpl. En lähtenyt laskemaan niitä, sitä paitsi fuskasin lopussa muutamat viimeiset kerrokset niin että minulla lienee ollut noin 640 silmukkaa.

Lanka on Freija Yarnin merino single -lankaa - oikein ihana neuloa, eikä tunnu kutittavan, ainakaan vielä. Puikko: KnitPro Zing, pyörö 120 cm. Värivalinta harmittaa vähän näin jälkikäteen. Valitsin valmiiksi suunnitelluista väriyhdistelmistä noista-tykkään-periaatteella. Olisin ehkä valinnut toisin, jos olisi ollut parempi kuva siitä, mitä tuleman pitää. Nyt tuli jonkinlainen inka-versio. Keltaisen värin nimi onkin kuvaavasti: Aztec.

Tämä kokemus mysteeriyhteisneulonnasta opetti sen, että ehkä haluan tietää tarkemmin, minkälaisesta lopputuloksesta on kysymys. Pelkkä KAL, eli yhteisneulonta ilman mysteeriä sopii paremmin. Vaan, never say never sanoi joku viisas.  

Valmis huivi painaa 205 grammaa. Koko on suunnilleen ohjeen mukainen, syvyys 55 cm, leveys 160 cm.

Bingoon tulee merkintä kohtaan: Jokin KAL.