keskiviikko 3. tammikuuta 2024

Vuoden 2024 haasteet ja tavoitteet

Tämän vuoden bingo on nyt hakattu kiveen, eli muutoksia ei tule. Ei kyllä tarvitsekaan, koska tapani mukaan olen tehnyt aika kiltin bingon, toisin sanoen mahdollisuuksien rajoissa mennään.

Ainoat oikeat haasteet ovat kohdat: Jotain itselle ja Uusi kantapää

Jotain itselle pitää sisällään villatakin, johon langat on ostettu jo viime vuonna ja sopiva ohjekin on olemassa. 

Uusi kantapää oli ensin sukat varpaasta alkaen, mutta muutin sen aivan itsesuojeluna, kun viime yritys tuntui niin hankalalta.Muut tämän vuoden haasteet kirjasin jo Raverlyynkin ja ne ovat:

1. Että lankavaraston määrä vuoden lopussa olisi alle 10 kg. Nyt vuoden alussa se on 11,8 kg.
2. Että lankojen kulutus kuukausitasolla olisi suurempi kuin ostettujen lankojen määrä.

Tuo kakkonen hirvittää jo etukäteen, mutta katsotaan miten tytön käy.

Ei tavoitteita, mutta toiveita olisi niitäkin:

1. Kristiinan silmukoiden innoittamana haluaisin elvyttää palapeliharrastukseni. Mietityttää vaan, onko se aika pois neulomisesta.

2. Pyyhkiessäni pölyjä pianon päältä mietin joka kerran, että haluaisin elvyttää soittoharrastukseni. Vaikka 15 minuuttia päivässä, tai 30 minuuttia. Onko sekin pois käsitöiltä?

Varmaan voimme kaikki yhtyä tasavallan presidentin viimeisen uudenvuoden puheen toivomukseen:

Nyt esitän yhteistä uudenvuodenlupausta: että kohtaamme toinen toisemme reilusti, toista ymmärtäen, ihmisyyttä kunnioittaen ja perinteistä yhteyttämme ja luottamustamme vaalien.

Kaikki varmaan toivoimme, että uusi vuosi alkaisi onnellisempien tähtien alla. Pidetään kuitenkin mielessä, että raskaimmatkin pilvet haihtuvat – kyllä tämä tästä selkiintyy.