keskiviikko 20. huhtikuuta 2022

Paasto päättyi - arvonta ja palkinnot

Paasto, ostolakko ja/tai lankalaihis päättyi pääsiäisviikonloppuna. Hienosti olette olleet mukana ja raportoineet. Taina Lötjönen oli alun perin ilmoittautunut mukaan, mutta hänestä en ole kuullut, enkä löytänyt yhteystietoja, joten olen suorittanut arvonnan muiden osallistujien kesken.  

Purulaari kirjoitti näin: Kaiken kaikkiaan paasto oli ihan mielenkiintoinen. Herätteli taas kerran miettimään, onko pakko aina ostaa uutta vai kannattaako ensin tutkia, mitä kotoa jo valmiiksi mahtaa löytyä.

Tämän yritän painaa mieleeni; inspiraatiota voi hakea aivan sieltä omasta lankavarastosta. Toki lankaa ostan vastaisuudessakin, mutta pyrin siihen, että ostokselle on selvä tarkoitus, joka lähtee toteutumaan mahdollisimman pian. Ainakin yritän olla ostamatta varastoon. 

Saukkis oli luvannut palkita suurimman pudottajan (lue: langan käyttäjän) ja sehän oli Tytti, joka oli pienentänyt lankavarastoaan 1568 grammaa. Tytti, otatko yhteyttä joko minuun (sähköposti: puikoillanikin at gmail piste com) tai Saukkikseen blogin kautta (https://saukkiksen-leipomuksia.vuodatus.net/)

 Käsityökirjan arvonta on nyt suoritettu:

And the winner is:

Onnea Repu. Palkinnon saat valita kahdesta vaihtoehdosta. Ilmoitatko minulle kumman valitset ja lähetä myös postitustietosi osoitteeseen: puikoillanikin at gmail piste com.


Kiitos kaikille osallistumisesta. Tätä on ollut kiva seurata.