maanantai 13. toukokuuta 2024

Sukkalanka-KAL

Yllytyshulluna tai muuten vaan innostuneena saattaa pitkään marinoituneita sukkalankoja hyötykäyttöön lähdin mukaan sukkalankayhteisneulontaan. Kuva alle kokosin tietoa mistä tässä on kysymys, jos kiinnostaa lähteä mukaan.

Kirjoitin (tulostin) lapuille niiden lankojen nimet, jotka toivottavasti tästä jalostuisivat sukiksi. Laput laitan kirjekuoreen ja sieltä sitten nostelen yksi kerrallaan lappuja. Katsotaan, mitä tästä tulee. Alla on kuva lapuista. Näyttääkö paljolta? Kaikki ovat jämälankoja. Yksikään lapuilla olevista langoista ei ole kokonainen kerä.




Pipotusta-podcastin Johanna on aloittanut sukkalankahaasteen. Tietoa löytyy seuraavista paikoista:

1) Youtube Pipotusta-podcastissa
2) Raverlyssä Johanna on avannut Pipotus-ryhmässä ketjun Sukkalankakal
3) Instagramissa Pipotus, ja siellä aihetunnisteella sukkalankakal

* Kerää haluamasi määrä sukkalankoja varastostasi. Laita jokaisesta langasta vyöte tai nimi lapulle ja laita ne pussiin, purkkiin tms. tai kerää valitsemasi langat esim. kassiin. 

* Nosta pussista/purkista/kassista yksi lappu/lanka kerrallaan ja aloita siitä sukat. Voi olla aikuiselle tai lapselle, ohjeesta tai omasta päästä.

* Postaa instagramissa aihetunnisteella sukkalankakal ja tägää (tämän kun muistaisi miten se tehdään) Pipotus. Jos osallistut Raverlyssä, ota kuva sukista ja liitä se yllä mainittuun ketjuun.

* Yhteisneulonnan aikataulu on 7.5. - 31.10.2024 ja sen päätteeksi Johanna arpoo Raverlystä sukkaohjeen.