maanantai 13. helmikuuta 2023

Laskiaiskalenterin kuudestoista luukku aukeaa

Uusi viikko ja runsas sellainen vielä laskiaiseen. Tänään aukeaa kuudestoista luukku.  Mistähän kirjasta mahtaa olla kyse? Virkataanko vai neulotaanko ja onko käännöskirja vai kotimainen? Ja mikähän kassi siinä tuolin reunalla riippuu?Tämä kirja on nimeltään Trendikkäät virkkausmallit ja alaotsikko on 40 koukuttavaa ohjetta.  Tekijä on Jeanette Skarpmo, jonka norjankielinen alkuteos on nimeltään Trendy hekling vuodelta 2007. Suomenkielinen on ilmestynyt. 2008.


Kannen tunnistivat Purulaari, Saukkis, Ruusuperhonen, Pirjo, Tytti ja Osakainen.

Korjaus: Osakainen olikin Olifantti.

Hämmennystä on aiheuttanut blogger, joka ilmeisesti ei aina ilmoita, että "kommenttisi julkaistaan tarkastuksen jälkeen". En tiedä syytä tähän, mutta kyllä kaikki kommentit ovat tallella. Minulla ei yleensä ole tätä kommenttien tarkastusta aktivoituna, mutta tämän kisan ajaksi aktivoin sen, jotta luukun arvoitus ei ratkea liian nopeasti. Kun kisa on ohi poistan tarkistustoiminnon.

Kirjalla on sen verran ikää, että mallit eivät tämän päivän silmin ole kovin tuoreita. Kaksi sieltä kuitenkin poimin. Tulisiko noista kesäpipo tai vaikka sytomyssy?