tiistai 11. lokakuuta 2022

Evakkomatkalla

Taloyhtiömme sukitus- eli putkiremontti ajoi meidät kolmeksi viikoksi evakkoon. Kauas ei pitänyt matkustaa, vaan vuokrasimme kalustetun kaksion heti naapurikaupungista, eli Vantaalta. On saatu kävellä vähän erilaisissa maastoissa ja ihailla syksyn värejä. 

Uutta kokemustakin tulee tästä evakkomatkasta; asunto sijaitsee kuudennessa kerroksessa. Ikinä en ole asunut niin korkealla - mielenkiintoista. Olemme myös lähempänä lentokenttää ja sen huomaa: lentokoneita näkyy ja varsinkin kuuluu. 


Kovasti etsimme tilapäiskotimme lähellä sijaitsevaa Mika Häkkisen aukiota. Ei löytynyt. Lopulta oli pakko kysyä neuvoa; kuulimme, että aukion paikalle oli rakennettu talo - aivan tuohon uimahallia vastapäätä ja paikalla ollut Mika Häkkisen pylväs oli siirretty carting-radan viereen, jonnekin lentokentän pohjoispuolelle. -aukiota ei siis ole enää. 


Paikallinen uimahalli on testattu. Oikein sympaattinen, pieni halli; yksi iso allas ja yksi lasten allas. Eli varsin riittävä minulle. 

Välillä piti käydä kotona vakoilemassa, miltä remontti näyttää. Tuo sininen lienee se sukka, joka putkiin puhalletaan ja jonka pitäisi antaa putkiraukoille jatkoaikaa edes muutaman vuosikymmenen ennen oikeaa putkiremonttia.


Muutama remonttikuva lisää. Hurjan näköistä on: