torstai 16. toukokuuta 2024

Kolme kuvaa toukokuussa

Kun tätä kirjoitan, on todella lämmin - lähes kuuma päivä. Olin ajatellut aloittaa toukokuun T-gallerian takatalvipostauksella, ja otsikolla Tahtomattamme täällä. Nyt ei huvita se asia enää ollenkaan, mutta kun on kerran kuvattu, laitan kuvan tuohon alle viimeiseksi. Hävetköön siellä!


Linnanmäki on tältä vuodelta korkattu. TAIGA-laitteessa en ollut, eikä myös mukana ollut 12-vuotias - sen verran hurja se oli. Linnanmäellä on monta oikein kivaa laitetta, joissa ei mennä kovaa, ympäriämpäri ja pää alaspäin. Vuoden uutuus Swingi oli järkyttävän pelottava, mutta tosi suosittu ja monet varsinkin nuoret juoksivat heti edellisestä ajosta irti päästyään uudelleen jonoon.  Tulevana lauantaina on taloyhtiössämme TALKOOT. Ilmoituksessa ei tällä kertaa mainita, mutta talkoisiin kuuluu myös tarjoilua ja talkoosauna. Tarjolla on grillimakkaraa, salaatteja, kahvia, pullaa/keksejä, olutta, siideriä, mehua ja limsaa. 


Kuten sanottu, tänään on lämmin eli kuuma päivä ja TULPPAANIT aukeavat vähän liikaa. Melkein toivoisi kevyempiä kelejä, etteivät kupsahda aivan liian aikaisin.