sunnuntai 5. marraskuuta 2023

Kukkia ja podcasteja

Kas maantiellä kalpea kukka,
lumipälvestä nostavi pään.
Mitä vuottelet kukkani vielä?
On aika jo painua pään.

Sanoo Eino Leino tälle pihamme kukalle, jolle kukaan ei ole kertonut, että enää ei ole kesä. En muista tämän nimeä, mutta lumi-jotain se on. Kukkii aina vaan. Ei sitä tappaakaan voi, joten annetaan kukkia.


Sitten ajattelin esitellä täällä äskettäin löytämäni podcastin. Kässäkaffit on vasta 3 kuukautta sitten aloittanut Taijan ja Hennan Youtube-kanava. Kässäkaffit poikkeaa käsityöaiheisista vlogeista siinä, että valmiita tai keskeneräisiä töitä ei esitellä, vaan Taija ja Henna keskustelevat kulloisestakin käsitöihin liittyvästä asiasta.

Aiheita on ollut esimerkiksi jonkun lehden tai kirjan esittely, käsitöihin liittyvät tekijänoikeudet, eri some-kanavat, joulu tulee, julkkisneulojat jne. Tähän mennessä jaksoja on ilmestynyt 15. Ne eivät ole kovin pitkiä, mutta näitä nuoria naisia on ollut mukava kuunnella. 

Seuraan aika montaakin kanavaa, ja katson mielelläni valmiiden ja keskeneräisten töiden esittelyjä ja kuuntelen neulojien tulevista suunnitelmista. Tämä kanava piristi erilaisuudellaan - käypä katsomassa.