sunnuntai 11. joulukuuta 2022

Wheel of Joy

Nyt mennään aidan yli siitä matalimmasta kohdasta. Tarkoitus nimittäin on saada bingo täyteen ja mitäpä sitä ei bingon eteen tekisi - joustoa tarvitaan.

Kun alun perin kirjoitin bingon kohtaan "Ohje Raverlystä" oli ajatuksena jotain aivan muuta, jotain suurempaa. Tässä sitä nyt kuitenkin ollaan ja alkuperäinen ajatus saa siirtyä ensi vuoteen.

Neulepodcastaajien joulukalenterissa 2.12.2022 Virkkuumania-kanavan Heidi Hovi näytti vaihe vaiheelta miten virkataan kuvan mukaisia ilon kärrynpyöriä. Hyvä oli, että näytti, muuten en varmaan olisi osannut virkata "pitkää kohopylvästä etukautta", jossa piileekin tämän jutun juju.

Kuvasta voi päätellä, että ensimmäinen yritys - keskellä valkoista - meni vähän omaksi säätämiseksi. Toiset kaksi onnistuivat enemmän ohjeen mukaan, mutta ovat silti jotenkin erinäköisiä kuin ohjeen kuvassa. Saavat luvan kelvata. Sitten loppui onneksi lanka.

Näistä voisi saada kivoja kuusenkoristeita vaikka hopea- tms. langasta. Kärrynpyörän voi myös kovettaa, mutta en tiedä miten.

Tavoite on kuitenkin saavutettu: Käsityöbingosta kohta "Ohje Raverlystä" on kuitattu ja sen myötä koko ylimmäinen rivi.  

Virkkaaminen on kivaa. Miksiköhän tulee niin vähän virkattua?

Käytössä oli Järbon Mini Bomull -keristä punainen ja valkoinen, virkkuukoukku 3. Pyörylöiden halkaisija on n. 7 cm. Paino yhteensä 9 grammaa.