sunnuntai 3. heinäkuuta 2022

Heinäkuun alun lupaukset

Voisi myös sanoa rehellisemmin: keskeneräiset. Mutta tuloillaan ovat nämä kaikki. UFOja en ole tähän listaukseen päästänyt.


Nyt juuri olen neulomassa Stay Soft -huivia, kellertävä hökötys tuossa keskellä. Olisi menossa myöhästyneeksi synttärilahjaksi. Pyrin siis samaan valmiiksi ensi tilassa.

Kiireellisyysjärjestyksessä toinen on ruskea sukanalku. Niina Laitisen Mökkitie-malli. Saajan syntymäpäivä on elokuun puolessa välissä, joten siihen...

Valkoinen on autoneule, jota jatkan taas kun ajetaan pidempää matkaa. Malli on Novitan ja todellakin nimeltään Pitsineulehuivi. Menee seurakunnalle lohtuhuivikeräykseen. Ei ole kiireellinen, kunhan syksyksi.

Harmaa huivinalku on niin ikään seurakunnan lohtuhuivikeräykseen ja nimeltään Nikolai-huivi. Malli sama, jonka olen tehnyt kerran ennenkin. Syksyksi saisi luvan valmistua.

Last but not least: perussukat Venlan jämistä. Nyt mennään bingo edellä: haluan saada merkinnän kohtaan Sukat varpaista alkaen.

Tiedän, että moni selättäisi nuo hyvinkin reippaassa tahdissa. Olen aika hidas neuloja, niin minulta ei niin kovin nopeasti onnistu, vaikka joka päivä neulonkin.