sunnuntai 30. heinäkuuta 2023

Kuukauden keskeneräiset

Eikä vain tämän kuun. Tässä niitä tulee. Jestas, onko niitä noin monta?

Tämä viimeksi aloitettu on kaikista kiireellisin. Havahduin kovin myöhään siskon lähestyvään syntymäpäivään. Taitaa sukkakisa jäädä, kun olen aika hidas neuloja, vaikka aikaa olisikin. Malli on 52 x villasukka II -kirjasta ja nimeltään Cougar Ridge. Katsotaan kuinka käy - onko minulle liian vaativa.


Näistä tulossa Käärijä-nimiset säärystimet tulevaan mahdolliseen Neulomuksia sydämestä -keräykseen. Lankana 7V Nummi. Ei kiire. 


Oma versio SWC-sukkakisan Shenanifriends Socks -ohjeesta. Yritin, pieleen meni, purin ja teen oman version. Kiva pintaneule: pientä valepalmikkoa. Ei kiire.


Tammikuussa aloitettu Niina Laitisen Encore-sukat. Ohjeesta olen tehnyt ennenkin ja se on aivan o.k., mutta nyt ei nappaa ollenkaan tämä aloitus. Menee purkuun ja lanka (Nalle) muuhun käyttöön.


Myös sukkakisan seurauksena aloitettu omaa versiota valepalmikkovarrella. Menee jatkoon, mutta ei kiire. 


Aloitettu Kantalapun sivustolla olleen KevätKAL-ohjeen mukaisia sukkia Regian Premium Silk -langasta. Malli on kiva ja ohje hyvä, lankakin on aivan jees, mutta väri ei miellytä. Väri on nimeltään ruosteenpunainen, mutta minusta näyttää siltä, miltä jotkut sanovat mämmin näyttävän. Ei tuon värisiä sukkia kehtaa kenellekään antaa. Varmaan teen itselleni eli jatkoon menee. Saanpa harjoiteltua kärjestä aloitettua malli. 


Sytomyssyn aloitus odottaa seuraavaa pidempää automatkaa. Ei kiire.