keskiviikko 20. huhtikuuta 2022

Paasto päättyi - arvonta ja palkinnot

Paasto, ostolakko ja/tai lankalaihis päättyi pääsiäisviikonloppuna. Hienosti olette olleet mukana ja raportoineet. Taina Lötjönen oli alun perin ilmoittautunut mukaan, mutta hänestä en ole kuullut, enkä löytänyt yhteystietoja, joten olen suorittanut arvonnan muiden osallistujien kesken.  

Purulaari kirjoitti näin: Kaiken kaikkiaan paasto oli ihan mielenkiintoinen. Herätteli taas kerran miettimään, onko pakko aina ostaa uutta vai kannattaako ensin tutkia, mitä kotoa jo valmiiksi mahtaa löytyä.

Tämän yritän painaa mieleeni; inspiraatiota voi hakea aivan sieltä omasta lankavarastosta. Toki lankaa ostan vastaisuudessakin, mutta pyrin siihen, että ostokselle on selvä tarkoitus, joka lähtee toteutumaan mahdollisimman pian. Ainakin yritän olla ostamatta varastoon. 

Saukkis oli luvannut palkita suurimman pudottajan (lue: langan käyttäjän) ja sehän oli Tytti, joka oli pienentänyt lankavarastoaan 1568 grammaa. Tytti, otatko yhteyttä joko minuun (sähköposti: puikoillanikin at gmail piste com) tai Saukkikseen blogin kautta (https://saukkiksen-leipomuksia.vuodatus.net/)

 Käsityökirjan arvonta on nyt suoritettu:

And the winner is:

Onnea Repu. Palkinnon saat valita kahdesta vaihtoehdosta. Ilmoitatko minulle kumman valitset ja lähetä myös postitustietosi osoitteeseen: puikoillanikin at gmail piste com.


Kiitos kaikille osallistumisesta. Tätä on ollut kiva seurata. 


18 kommenttia:

 1. Kiitos paaston vetäjälle! Paasto päättyi ja sorruin heti tänään langanostoon. Toisin ihan täsmäostos salaiseen testineuleeseen, jotta saan setin aikaisemman neuleen kanssa eli lisää samaa lankaa.
  Tytti, voit lähettää osoitteesi saukkomartta at hotmail.com-osoitteeseen, niin lähetän sinulle suurimman pudottajan palkinnon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi. Varmaan saitkin jo sähköpostiin Tytin osoitteen.

   Poista
 2. Onnea Repu ja kiitokset minultakin paaston vetäjälle - tämä oli mukava "koitos", pistää itsensä koetukselle :)

  Lankaostoksille minäkin sorruin heti tänään; tilasin Lankamaailmasta langat Kevätlaulu -yhteisneulontasukkiin. KAL alkoi jo eilen, mutta kestää vielä tovin, ehtinen hyvin mukaan. Sukat tulevat lahjaksi, joten lanka ei lisää minun lankavarastoani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole ainoa; minä en ostanut lankaa, mutta tilasin itselleni kauan toivomani kirjan Urban Knit.

   Poista
 3. Onnea Repu! Minä olen ollut ja olen ihan hupsun huono lankapaastoaja :) Aurinkoisia päiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisen kerran sitten paremmalla onnella. Hyvää kevättä.

   Poista
 4. Onnittelut repulle! Kiitos myös saukkikselle suurimman pudottajan palkitsemisesta. Nyt on valmistunut jämäsukkia ja lankoja ostan sitten kun oikeasti tarvitsen. Vaikka houkuttavia alennusmyyntejä on paljon. Paaston myötä karkitkin jää kaupan hyllylle. Kiitos tästä ,oli kiva olla mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tästä jää jotain pysyvääkin. Hyvää kevättä.

   Poista
 5. Onnittelut Repulle ja myöskin Tytille! Oli kiva osallistua haasteeseen ja seurata omaa langankulutusta. Hitaasti, mutta varmasti voi omakin lankakoppa keventyä, kun asiaan vähän paneutuu eikä mene joka kerta helpoimman eli kaupan kautta, kun suunnittelee tekevänsä jotain käsityötä tai askartelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tämä ihan terveellistä minullekin. Enää en osta joskus-sitten-lankoja.

   Poista
 6. Minäkin seurasin kisailijoita, vaikka en itse osallistunut kisaan. Tai oikeastaan epävirallisesti osallistuin, kun olen koko tämän vuoden yrittänyt ostaa mahdollisimman vähän lankaa. Ja jatkan samaa rataa. Yhteiset neulontajutut ovat kyllä tosi kivoja. Muistan aina lämmöllä niitä monia jopa vuodesta toiseen toistuneita esim. sukkasato, jämäkuu ja mitä kaikkia niitä olikaan.

  VastaaPoista
 7. Onnea voittajalle! Nyt vaan kaikki langanostoon ja hamstraukseen, vai saako näin toivotella, kun tavoitteena oli järkevä käyttö ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, annetaan palaa. Ei vaan, uskon että tällainen pieni katko vähän tasaa pahimpia höyryjä.

   Poista
 8. Onnittelut kaikille paastonneille ja voittajille! Muhkumääriä olette kuluttaneet lankaa!

  VastaaPoista