maanantai 6. helmikuuta 2023

Laskiaiskalenterin yhdeksäs luukku aukeaa

Tule mukaan laskiaiskisaan. Joulukalenterin tapaan, luukkuja on 24 ja kalenteri huipentuu viimeiseen luukkuun 21.2.2023, joka on laskiaistiistai. Tehtävänä on kuvan perusteella tunnistaa käsityöohjekirjan kansi. Mukana olevat kirjat on kaikki julkaistu 2000-luvulla, paitsi se viimeinen ja hienoin, joka onkin sitten tosivanha. Kirjat ovat joko neule- tai virkkausohjekirjoja. 

Kolme parhaiten arvannutta palkitaan kirja- tai lehtipalkinnolla ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan suklaarasia. 

Yhdeksäs luukku aukeaa nyt ja tässä se tulee. Mikä kirja on kyseessä?   


Tämä Tiina Kuun ihastuttava kirja on julkaistu vuonna 2019 ja sehän on tietysti nimeltään Tuhansien villasukkien maa aivan niin kuin tiesivät Tytti, Eija, Purulaari, Saukkis ja Ruusuperhonen.


Tässä kirjassa on toinen toistaan kauniimpia malleja, suurin osa fingering-paksuisille langoille. Muutama löytyy DK tai sport-langoillekin.

7 kommenttia:

 1. Tiina kuu, tuhansien villasukkien maa.

  VastaaPoista
 2. Tiina Kuu; Tuhansien villasukkien maa
  Ruusuperhonen

  VastaaPoista
 3. Tuhansien villasukkien maa, Tiina Kuu

  VastaaPoista
 4. Tuhansien villasukkien maa T: Saukkis

  VastaaPoista
 5. Näitä kirjoja on kiva seurata vaikken ehdikään osallistua, osa on niin nopeita arvailemaan oikein. Tässä kirjassa oli jotain tuttua mutta en saanut kyllä nimeä mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukaan arvaamaan/tunnistamaan vaan. Vapautan kommentit vasta klo 21 tai 22 jälkeen illalla, joten sitä ennen ei kukaan vielä näe muiden vastauksia.

   Poista