lauantai 11. helmikuuta 2023

Sukkamestarin ensimmäinen boksi

Tänään hain postista Novitan Sukkamestarin ensimmäisen boksin ja sen sisällöstä on kuva tässä alla.

Saatekortissa lukee: Sukkamestari on boksi sinulle, joka rakastat villasukkia ja kaipaat haasteita erilaisten tekniikoiden muodossa...

ja vähän myöhemmin: ... palmikkokuvio, jossa riittää haastetta palmikonkiertoineen aina sukan kärkeen saakka.

Mietin, kaipaanko haasteita ja monimutkaisia palmikkokuvioita. Vastaus: En vielä. Ehkä joskus. Olen vielä aloittelijan tasolla, korkeintaan juuri rämpimässä aloittelusta seuraavalle tasolle. 

Malli on kyllä kaunis ja menee säästöön. Suunnittelija on Minna Metsänen. Mukana on vielä kaksi palmikkoneuleen apupuikkoa.



8 kommenttia:

  1. Kaunis sukkamalli, varmaan saat sen vielä jonain päivänä tehtyä. Nalle on mukavan vahvuista sukkalankaa, olen siihen tykästynyt viime aikoina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä, vaikka en polvisukista oikein välitä. Langalla on kyllä käyttöä. Nalle käy hyvin kirjoneuleeseenkin, kun ei ole liian paksua.

      Poista
  2. Malli on todella kaunis ja väri on ihana. Kirjoittelin itsekin omia ajatuksia sukkaboksista (blogissa ensi viikolla).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin mietin, että vaalean vihreä kävisi pääsiäispupusukkiin (sinun ohjeesi), mutta tuo väri on liian kalpea siihen tarkoitukseen.

      Poista
  3. Komea malli tällä kertaa, mutta vähän tylsä väri minusta. T Saukkis

    VastaaPoista
  4. Älä suotta vähättele taitojasi. Minusta sinä olet taitava kutoja. Itse käytän pääasiassa 7veikkaa ja vastaavan vahvuisia lankoja. Pitkään olen suunnitellut ohuempaa lankaa, mutta kun mukamas pitää ensin saada olemassa olevia varastoja vähemmäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä onnistunut saamaan tasaista jälkeä aikaan. Tämän vuoden haasteena minulla on kirjoneuleen harjoittelu. Katsotaan kuinka sen kanssa käy.

      Poista