lauantai 8. tammikuuta 2022

Apua, neuvoja vailla

Hei te kaikki Bloggeria pidempään käyttäneet!

Osaatteko neuvoa, missä voi olla vika tai mikä asetuksissani voi olla väärin kun neuleystäväni Repu kertoi, että hän ei pääse kommentoimaan postauksiani. Näin Repu kirjoittaa:

Läppärillä en pysty kirjoittamaan kirjautuneena, enkä kirjautumatta. Kommentointilaatikko avautuu, mutta siihen ei voi kirjoittaa. Näin kännyllä näköjään onnistuu. Joku outo juttu. Muissa blogeissa en ole törmännyt 

En ole asetuksiin mielestäni merkinnyt mitään estoja, blogi on julkinen ja sitä saa kommentoida myös nimettömänä.

Missä voi olla vika ja onko kukaan muu törmännyt vastaavaan?


10 kommenttia:

 1. Ainakin näin tietokoneella tämä kommentti-ikkuna on heti näkyvillä ja hyvin pystyy kirjoittelemaan. Outo ongelma, en ole aikaisemmin vastaavaan törmännyt, toivottavasti selviää.

  VastaaPoista
 2. Kännykälläkin kommentyi-ikkuna on auki ja tähän pääsee kirjoittamaan. Olisiko ollut ohimenevä ongelma ja josko nyt kommentointi onnistuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun testasit. Toivotaan, että toimii jatkossa.

   Poista
 3. No nyt onnistu. Vaati fiksausta eli lisäsin omaan lukuluetteloon ja sieltä käsin pääsen kommentoimaan. Outoa silti, koska olen muita blogeja voinut lukea ihan noin vain. Mutta näin toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana juttu! Avasin tämän blogin vasta nyt vuodenvaihteessa, niin siinä mielessä luulisi, että mitään lastentauteja ei pitäisi olla.

   Poista
 4. Minulla on ollut välillä samaa ongelmaa, kun Vuodatuksen puolelta yritän kommentoida tänne Blospotin puolelle, niin kommentti kenttä avautuu, mutta siihen ei pysty kirjoittamaan. Kun olen lisännyt osoitteen omaan listaani, niin ongelma on hävinnyt tai ainakin siltä vaikuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää. Varmaan tarkoitat lukulistaa. Minäkin olen yrittänyt sitä päivittää, jotta kontaktit helpottuisivat.

   Poista
 5. Bloggerissakin on aina välillä ihme ongelmia. Mulla esim on etten voi vastata kommentteihin Mozillalla mutta Chromella voi. Tämä ilmaantui yhtäkkiä koska ennen pystyin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta. Tutkimattomia ovat näköjään Bloggerinkin tiet.

   Poista