torstai 6. tammikuuta 2022

Ensimmäinen pari uunista ulos

Tämä sukkapari valmistui aika pikavauhtia, kun pitää saada postiin, jotta ehtii lapsen syntymäpäiväksi. Sormet eivät oikein tykkää kovin pitkistä neulesessioista, mutta onneksi on Burana.Kuvattu omalla pihalla. On tuo puhdas lumi vaan niin kaunista. Eilisen plussakelin jälkeen pakkasta on 7 astetta. Ihan parasta. 

Lankana näissä on Socki Stonewash, ja väri on B119 Sapphire, puikot 3,5 mm. Aloitussilmukoita on 52, varressa ensin joustinta, sitten aina oikeaa ja nilkan kohdalla kahdella puikolla joustinta. Varren pituus 21 cm, pohja ennen kärkikavennusta 22 cm ja koko pohja 27 cm. Pitäisi siis sopia 42 kokoiseen jalkaan. 

Juhuu, ensimmäinen bingomerkintä: Sukat sukulaiselle.

Valmis pari painaa 120 grammaa.
10 kommenttia:

 1. Nonniin, tästä se taas lähtee! Stonewash antaa neuleelle kivan eläväisen pinnan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo hyvän tuntuinen neuloa ja käytössäkin on osoittautunut kelpo langaksi.

   Poista
 2. Valkoista hankea vasten tulee värit hyvin esiin. Minulla on just tällä hetkellä "kiihdytysneulonta" meneillään (kunhan lähden tästä koneelta...). Tänään tulee yksi tuttu hakemaan lupaamaani vauvanpeittoa, mutta bonukseksi neulomani sukat ovat vielä kesken...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dead-linet ovat joskus ihan hyvät. Ei jää keskeneräisiä roikkumaan.

   Poista
 3. Kauniit sukat 🤍 Ihana, kun on lunta. Se on tosiaan hyvä tausta myös valokuvaamiselle. Tuota lankaa en olekaan kokeillut itse. Mukavaa alkanutta viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Muutamat olen tuosta langasta tehnyt ja yhdet itsellenikin, joten olen päässyt testaamaan käytössä/pesussa. Voin suositella, on myös miellyttävän tuntuinen neuloa.

   Poista
 4. Läppärillä en pysty kirjoittamaan kirjautuneena, enkä kirjautumatta. Kommentointilaatikko avautuu, mutta siihen ei voi kirjoittaa. Näin kännyllä näköjään onnistuu. Joku outo juttu. Muissa blogeissa en ole törmännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi outo juttu. Enkä edes tiedä mistä kysyisin neuvoa. Yritin katsoa asetuksistakin, mutta ei siellä pitäisi olla mitään esteitä. Hyvä että edes näin pääsit kommentoimaan.

   Poista
 5. Onpa kaunis sinisen sävy tuossa langassa. Minä aloitan vuoden lahjaneuleilla, mutta onneksi sellaisilla, joita on ilo neuloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Samaa mieltä, että Sapphire on kaunis sävy Socki Stonewash -langassa. Kuva kerrankin toistaa värin oikein, ehkä lumitausta vaikuttaa. Minä kuvaan puhelimella ja useimmiten onnistuu, varsinkin kun kuvaa päivänvalossa.

   Poista