torstai 27. tammikuuta 2022

Sohvalle

 Tavoitteeni tällä tilkkutyökurssin viimeisellä jaksolla on, että teen töistä jotain valmista. Viime kerran yhtenä aiheena oli pikatekniikka nimeltään ysiblokki. Taitavat kurssilaiset olivat tehneet näistä ysiblokeista raheja ja niissä kuvio pääsee paremmin oikeuksiinsa, kun on laajempi pinta. Minä olin ihastunut tuohon sinapinkeltaiseen kankaanpalaan, mutta sitä ei ollut kovin paljoa, joten tyynynpäällisiin juuri ja juuri riitti, kun ompeli siniset reunat hirsimökkitekniikalla. 
Sää ulkona on mitä on. Käveleminen on taitolaji, eikä hiihtäminen onnistu, ainakaan nyt. Eilen miinusta, tänään plussaa. Mutta kyllä luonto vaan osaa tehdä pääkallokelistäkin taidetta. Vai mitä sanotte tästä eilisestä kuvasta lenkkipolun varrelta:

8 kommenttia:

 1. Tyynyt ovat raikkaat ja hauskat, sääkuvasi puistattavan liukas. Suorastaan kauhean kaunista.

  VastaaPoista
 2. Taidokasta tilkkutyötä! Kaunis luistinrata luonnossa. Ilman nastakenkiä en edes haaveilisi tuosta meneväni, tahi sitten niillä luistimilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Liukasta on. Minulla on irralliset kenkiin kiinnitettävät nastat, mutta olen päättänyt ensi vuodeksi ostaa nastakengät; sellaiset, joilla voi mennä myös kauppaan, eli niin sanotut älynastat.

   Poista
 3. Ulkona on kaunista ja vaarallista.
  Pitäisi minunkin ruveta joskus sisustamaan, mutta kun ei tahdo edes siivous onnistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatella, jos olisi siivooja. Tulisi kerran viikossa, imuroisi, pyyhkisi lattiat, pesisi wc:n ja kylpyhuoneen. Sellaisen hankin heti kun voitan lotossa.

   Poista