Kopioin tähän tuoreimmassa Yhteishyvä-lehdessä olleen pienen jutun:
"Tee rasiaan suola-sokeripeti, jossa on yhtä paljon suolaa ja sokeria. Erottele keltuaiset ja laita ne pedille, peittele suola-sokeriseoksella. Anna maustua jääkaapissa vähintään viisi päivää. Huuhtele kylmällä vedellä ja raasta koristeeksi".
En kyllä ollenkaan ymmärrä tätä. Ovatko keltuaiset raakoja? Jos ovat, niin eivätkö ne valu rasian pohjalle? Jos ne ovat kypsiä, niin kovettuvatko ne, vai mikä on jutun juju? Jotenkin jäykkä rakenne pitää olla, että niitä voi raastaa.
Onko joku kokeillut tätä? Kertokaa ihmeessä, ja vaikka kuvan kanssa. Tuossa jutussa nimittäin ei ollut mitään kuvaa.
Luulisi aprillipilaksi, mutta nyt on vasta helmikuu.
Näitä olen nähnyt jossain kokkikilpailuissa. Kypsyvät siinä graavauksen aikana
VastaaPoistaEi kai sitten ollut aikainen aprillipila.
PoistaEi se aprillia ole mutt en kyllä ymmärrä miksi pitää noin tehdä. Kaikkia mukamas hienouksia.
VastaaPoistaSun tämä uusi blogi ei olekaan siellä Blogit.fi:ssä.
Niin ja lankaa olit hankkinut, kaikilla oli jo tarkoituskin. Hyvä, muutoin lankaa kertyy ja kertyy jos vaan ostaa kun mieli tekee ja niiiin ihania lankoja on tarjolla että olis kiva ostaa/saada mutta kun edelleen on vain kaksi kättä nii ei ehdi kaikkea kivaa kutoa. Itse ostin yhden vyyhdin ruskeaa kun teki mieli, se on jo keritty ja aloitettuki sukaksi.
Kiva kun löysit tänne.
PoistaMinä olen ollut niin mielissäni, kun ruskea väri on päässyt uudelleen esille oltuaan pitkään poissa. Ihana väri.
No, jopas. Onneksi en ole kokki.
VastaaPoistaEn minäkään. Onneksi.
Poista