tiistai 27. joulukuuta 2022

Jippii! Bingo täynnä!

 Bingo on täynnä. Jee! Viime vuonna ei onnistunut, mutta nyt sain kaikki ruudut kuitattua.

Viimeinen, eli keskimmäinen ruutu oli haastavin, kun piti vähentää Novitan lankoja. Tänä päivänä Novitan lankoja on 3864 grammaa, siis alle 4 kg. Vielä on tämän vuoden puolella valmistumassa sukat Nallesta, joten saldo tulee tästäkin paranemaan. 

Rehellisyyden nimissä on pakko myöntää, että bingo on tehty vähän oma häntä kainalossa. Samaa periaatetta aion noudattaa ensi vuoden bingon suhteen. Mitään liian vaativaa en lupaa. 

16 kommenttia:

 1. Onnittelut bingoruudukon täyttymisestä! Taidan itse tehdä liian haastavia bingoruudukoita, koska en saa niitä täyteen, taisin tehdä turhan haastavan myös ensi vuodelle, hups!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vielä ei ole uusi vuosi, joten bingoa ehtii vielä viilata - tai sitten haastaa itsensä oikein tosissaan.

   Poista
 2. Siis WAU mikä bingo ja WAUTSI WAU mikä suoritus...
  Taidampa tehdä vastaavan bingon paperintuhtaajalle....
  Vai olisikohan sellainenkin jossain valmiina - tuohan on aivan loistoidea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bingo on vapaasti matkittavissa. Keksit vaan itsellesi sopivat haasteet. Olen nähnyt myös kirjabingoja. Tai voi olla bucket list -tyyppinen lista.

   Poista
 3. Hienosti toteutettu neulevuosi, onnea BINGOSTA! Minulla on jäänyt vajaaksi, ehkä liian villejä suunnitelmia olin tehnyt. Eipä haittaa, paljon on tullut neulottua ja iloa on neulomisesta ollut. Lankavarastoa olen yrittänyt pienentää, mutta samaan aikaan olen tarpeeseen uutta ostanut. Toisaalta, hyvä lankavarasto on oikein oiva KOTIVARA... onnellista vaihtuvaa uutta neulevuotta! t. Sinisen sohvan emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnittelusta. Tämän bingon jälkeen olen päättänyt, että en kanna huonoa omaatuntoa lankavarastosta. Tietysti pyrin käyttämään olemassa olevia lankoja, mutta olen myös armollinen itselleni. Hyvää Uutta Vuotta sinullekin.

   Poista
 4. Hieno saavutus, onnittelut siitä! Onko taulukko poimittu jostain vai laaditko sen itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnittelusta. Ihan itse tein tietokoneen Word-tekstinkäsittelyohjelmalla. Myös haasteet keksin itse ja varoin tekemästä liian mahdottomia.

   Poista
 5. Minäkin ajattelin tehdä ensi vuodeksi käsityöbingon. Saa nähdä, kuinka käy. Käsityökirjankansikalenteri on hyvä idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee vaan. Kiva sitä on kuittailla. Tällä kertaa olin laittanut aika helpot tavoitteet.
   Alanpa kehitellä pääsiäiskalenteria.

   Poista
 6. Onnittelut bingoruudukon täyttymisestä!. Ihan piti tutkailla ruudukkoa ja onpas monipuolinen. Onko tämä haaste jossain. Minulla on autotallissa muovilaatikoissa lankahamstraukset. Taitaa olla 15 laatikkoa, joten lankakiloja taitaa kyllä olla roimasti. Siellä on Novitaltakin varmaan 20-vuotta vanhoja hamstrauksia, joten pitäisi yrittää tämmöistä bingoa minunkin. Lankahamstrauksen lisäksi nyt on vielä kirjahamstraus. Liian ihania kirjoja on pitänyt ostaa tarpeeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Haaste on ihan oma, itse tehty ja itselle tarkoitettu. Jos hamstraukset eivät häiritse sinua, niin silloin ne eivät häiritse. Minullakin on aivan luvattoman paljon kirjoja hyllyssä ja kellarissa on säilössä n. 50 vuotta sitten kuolleen isäni kirjat. Nykyään vien kirjaston vaihtohyllyyn uudet kirjat aina lukemisen jälkeen.

   Poista
 7. Oho, jopas onkin ollut kaikenlaista. Minäkin kyselen, onko tämmöinen haaste kenties tulevallekin vuodelle jossain? Voishan tuollaista yrittää. Niinkuin "enkulin käsitöilläkin", mulla on lankoja joka paikassa. Ihan liikaa siis. En uskalla edes kertoa kilomäärää..... Johonkin niitä pitäis hävittää oikein urakalla. Yritin joskus jossain facebookin ryhmässä, mutta ei kellekään kelvannut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaste on tosiaan ihan oma. Moni näitä tekee, esim. Väriloikka -Youtube kanavan Hanna. Haasteet ruudukkoon voi keksiä itse; mihin haluat itsesi alkavana vuonna haastaa. Viime vuonna en saanut koko ruudukkoa täyteen. Nyt laitoin sellaiset haasteet, että olivat mahdollisuuksien rajoissa. Mahdanko olla rohkeampi tulevana vuonna?

   Poista
 8. Wautsi! Oletpas ollut ahkera ja monipuolisesti olet joka saralta käsitöitä tehnyt👍 Pitääpä miettiä jaksaisiko tuollaisen tehdä; olisihan se kiva sitä yrittää tavoitella pitkin vuotta🤗t. Irkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Ihan kiva tätä oli täytellä - paino sanalla kiva. En ole ottanut aiheesta mitään stressiä.

   Poista