tiistai 24. tammikuuta 2023

Uusi kiva haaste

Vielä ennen laskiaiskalenterikisan aloittamista, haluan esitellä haasteen, johon törmäsin Youtubessa. MinskuKnits esitteli siellä 50 kohdan käsityöhaastetta, vähän samaan tyyliin kuin kirjaston 50 kohdan lukuhaaste.

Haasteen eri kohdat ovat mielenkiintoisia ja ajattelen, että tämä haaste auttaa ja tukee minua tarttumaan johonkin uuteen. Yhdellä käsityöllä voi ruksata monta kohtaa, eli aivan 50 työtä ei ole tarkoitus. Monelle se ei tosin ole konsti eikä mikään - minulle olisi. Otsa siis pois rypystä ja ilolla jatkamaan tätä vasta alkanutta vuotta.

Heti pääsen merkitsemään esim. haasteet 3. Kuuntele neulepodcast, 34. Kirjoita neulemuistiinpanot ja 45. Lankainventaario. Kohtaa 11. Neulo villahousut en tule toteuttamaan; en käytä, eikä kukaan lähipiirissäkään käytä.

Asiaa haasteesta löytyy seuraavasta osoitteesta: 

Neulehaaste - Minsku Knits 

10 kommenttia:

 1. Onpa kiva ja monipuolinen haaste!

  VastaaPoista
 2. Ainakin tuossa listalla on pari sellaista jotka ei tulisi täyteen kuten neulo sormikkaat, neulo lemmikille, mutta useampia saisin jo nyt. Kuulostaa hauskalta haasteelta, täytyy jossain vaiheessa vuotta katsoa mitä on saanut tehtyä.

  VastaaPoista
 3. Sinä se löydät aina uusia ja mielenkiintoisia haasteita!👍👍Heti saisin yhden ruksattua, nimittäin tuon tikapuutekniikan, kun edelleen takkuan niiden Islanti-sukkien kanssa😅Riittäisiköhän Intarsiaan, että sitä on joskus maailmassa tehnyt😇😁t. Irkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, siellähän oli todella myös intarsia. Sitä en ole ikinä kokeillut. Haasteellista, mutta se kai on tarkoitus.

   Poista
 4. Olikin pitkä lista. Minulla ei paljon mustetta kuluisi haasteen rastittamiseen. Omassa listassani voisi olla haasteina neulo sukat, neulo toiset sukat ja kolmannet...

  VastaaPoista
 5. Ihan mukava haaste, mutta ehkä tyydyn omaan bingooni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän näitä riittää netti pullollaan. Omassa vara parempi.

   Poista