perjantai 3. helmikuuta 2023

Laskiaiskalenterin kuudes luukku aukeaa

Tule mukaan laskiaiskisaan. Joulukalenterin tapaan, luukkuja on 24 ja kalenteri huipentuu viimeiseen luukkuun 21.2.2023, joka on laskiaistiistai. Tehtävänä on kuvan perusteella tunnistaa käsityöohjekirjan kansi. Mukana olevat kirjat on kaikki julkaistu 2000-luvulla, paitsi se viimeinen ja hienoin, joka onkin sitten tosivanha. Kirjat ovat joko neule- tai virkkausohjekirjoja. 

Kolme parhaiten arvannutta palkitaan kirja- tai lehtipalkinnolla ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan suklaarasia. 

Kuudes luukku aukeaa nyt ja tässä se tulee. Mikä kirja on kyseessä?  


Taisi olla aika helppo tunnistettava meille neulojille, kun kirja on vasta viime vuonna ilmestynyt ja ollut paljon esillä. Tytti, Eija, Purulaari, Irkku, Saukkis, Between ja Ruusuperhonen tunsivat tämän kirjan kannen. 

Siskoni mun on yksi tämän kisan palkinnoista. 10 kommenttia:

 1. Siskoni mun T Saukkis

  VastaaPoista
 2. Tämän mä tiedän! Niina Laitisen Siskoni mun👍😊 t. Irkku

  VastaaPoista
 3. Siskoni mun, Niina Laitinen. Tämäkin ollut kirjastosta lainassa.

  VastaaPoista
 4. Kirja on "Siskoni mun: Niina Laitisen inspiroimia neuleita". Ostin kirjan Kallaveet-puseron ohjetta varten. Pusero onkin jo valmis.
  Eksyin blogiisi minulle jättämäsi kommentin perusteella. Oma blogini on pääasiassa puutarhablogi, mutta elämääni ovat aina kuuluneet myös kirjat ja käsityöt, joten niitäkin tulee blogissani käsiteltyä. Sinulla onkin myös kirjoihin liittyvä blogi. Ryhdyn seuraamaan tätä blogia, koska muiden käsitöitä on kiva katsella ja usein niistä saa hyviä ideoita omaankin käyttöön.
  Mukavaa viikonvaihdetta sinulle!

  VastaaPoista
 5. Siskoni mun, Nina Laitisen inspiroimia neuleita.

  VastaaPoista
 6. Tämän olisin tiennyt mutta aikaisempia en.

  VastaaPoista