lauantai 9. joulukuuta 2023

Katse kantapäihin, osa 2 - Tekoäly sen tiesi

Jaa, miksi en aiemmin keksinyt kysyä tekoälyltä, vaan täällä itsekseni pohdiskelin ja teiltäkin, hyvä ystävät kyselin.


Nyt on siis tekoäly otettu kehiin ja mikäli sitä on uskominen - ja miksi emme uskoisi - laminaattilattia on todellakin villasukkien surma:

Laminaattilattia kuluttaa villasukkia muita materiaaleja enemmän, koska sen pinta on kovaa ja hieman karheaa. Tämä karheus aiheuttaa kitkaa, joka kuluttaa villasukkia nopeammin kuin sileämpi pinta12

Toisin kuin esimerkiksi parkettilattia, laminaattilattia ei ole puuta vaan se on valmistettu HDF-puukuitulevystä, jonka pinnassa on noin 0,2 mm laminointi ja valokuvattu kuosi. Laminaattilattian tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat hyvä iskunkestävyys, helppohoitoisuus, näyttävä ulkonäkö ja edullinen hinta1

Toivottavasti tämä vastaus auttoi sinua! Kerro, jos voin auttaa sinua jollain muulla tavalla

Nuo pienet numerot ovat viittauksia kyseisen lauseen lähteeseen. 

Tämä siis on kohtalomme; vaihdammeko lattian vai teemmekö lisää sukkia. Luulenpa, että teemme lisää sukkia. Lattia saa jäädä, se on muuten ihan kiva. 

 

8 kommenttia:

  1. Sieltähän se vastaus sitten löytyi. Näköjään lattiamateriaalikin voi vaikuttaa tällä tavalla. Joudut ilmeisesti kutomaan sukkia enemmän kuin ne joilla on vaikkapa parkettilattia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siltä näyttää. Ei varmaan kannata valita kovin hintavia lankoja kotisukkiin, kun eivät kestä kauaa.

      Poista
  2. Laminaattilattia on sukansyöjä, olen sen tiennyt jo vuosia. Kun tyttärelläni on sellaiset ja saan kutoa hänelle monet sukat vuodessa. Enkä pane asiaa pahakseni, sillä saan syyn kuluttaa lankojani. Tosin hänelle kelpaavat vain seiskaveikasta tehdyt sukat, eikä kuulema kukaan muu osaa kutoa oikeanlaisia kuin äiti. :) Vaan äkkiäkös kolmevitosen kokoiset sukat kutoo.
    Itselläni on nyt tässä asunnossa parkettia ja pidän aina sukkia jaloissani. Nukunkin sukat jaloissani, vaikka muuten päälläni ei ole mitään. Mutta jalkojen on oltava lämpimät. RP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seiskaveikkasukat ovatkin lämpimiä ja kivan tuntuisia jaloissa. Eri asia on sitten kenkien kanssa käytettävät, ohuemmat sukat.

      Poista
  3. Neuloisin mieluummin sukkia kuin vaihtaisin lattian koska neulominen on kivaa ja remontti ei ole kivaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin, mutta tämän tietäen kannattaa neuloa kotisukat edullisista langoista ja jättää hintavammat muuhun käyttöön.

      Poista
  4. Yksi hyvä lisäsyy kutoa uusia sukkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Nyt kun asia on selvitetty, en enää hämmästy, kun sukan pohja kuluu puhki.

      Poista