maanantai 4. joulukuuta 2023

Kiitos

Kiitos ihana Saukkis! Tällaisen etukäteisjoululahjan sain, jota olin juurikin toivonut ja päivitellyt, kun ei mistään löydy - ei edes Raverlystä.


Tässä nimenomaisessa lehdessä on useampi mielenkiintoinen ohje: Yhdessä-lapaset, Onnekuplia-tuubihuivi, Mistelin alla -pipo ja -lapaset ja ehkä vielä Juhla-paitakin. Jouluyön sukissa on mielenkiintoinen kiila- ja kantapääratkaisu.

Tämä lehti on aivan paras. Mukana oli vielä kasvonaamio. Kiitos siitäkin; kaunistuminen on aina mahdollista. 

Lähdin tosissani miettimään tuubihuivia tuosta edellisen postaukseni langasta yhdistettynä johonkin sopivaan. Mutta odotan toki ensin, mitä muista kalenterin paketeista kuoriutuu. 


6 kommenttia:

  1. Mieleisiä lahjoja on aina mukava saada, vaikkei aikuisiällä ehkä enää lahjoja pahemmin edes odota. Kyseessä oli varmaan ripaus joulun taikaa ja roppakaupalla Saukin ystävällisyyttä. Tosi kiva juttu.

    VastaaPoista
  2. Nyt alkoi kiinnostamaan tuo lehti. Onko se uusi?
    Ihanan yllätyksen olet saanut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän se ongelma olikin. Kyseessä on Taito Joulun neulelehti nro 2, eli vuodelta 2020. Esimerkiksi Taitokeskusten verkkokaupassa sitä ei enää ole. Ilmeisesti yksittäisissä lankakaupoissa saattaa olla ja niin oli Saukkiskin löytänyt tämän ja tietäessään minun sitä toivovan, ystävällisesti lähetti sen minulle.

      Poista
  3. Jahas, pitänee etsiä omasta hyllystä, jos olisi marinoitumassa.

    VastaaPoista