keskiviikko 20. joulukuuta 2023

Viimeinen eli kuudes Sukkamestarin boksi

Tähän on tultu, viimeinen sukkamestarin boksi on käsillä. Arvatenkin teema on jouluaiheinen, toki jos kuvan polvisukat haluaisi jouluksi saada, ei taitaisi vuorokauden tunnit riittää. Tai ehkä ne on tarkoitus tehdä ensi jouluksi.


Paketissa on kolme kerää Nalle-lankaa, värit 010 luonnonvalkoinen, 347 saniainen ja 523 puolukka. Lisäksi mukana on kuvassa näkyvät silmukkamerkit. Ohje on Minttu Wikbergin käsialaa ja nimeltään Joulumetsä-villasukat.

Langat tulevat muuhun käyttöön, koska en harrasta polvisukkia. Näin on käynyt muidenkin boksien langoille, kun ohjeet ovat järjestään olleet polvisukille. 

Kovasti Novita houkuttelee ennakkotilaamaan seuraavaa boksisarjaa, mutta aion pysyä tiukkana. Lankaa riittää vaikka muille jakaa, eivätkä ohjeet ole olleet minulle sopivia. Vaativista kirjoneuleista pitävälle boksit ovat varmasti olleet paremmin mieleen ja tulleet käyttöön. Minä olen tässä vaan roikkunut itseäni paremmassa seurassa, joten bokseja en arvostele ollenkaan.
 

16 kommenttia:

  1. Nalle on hyvää lankaa ja väritkin on mukavan jouluiset. Varmaan keksit niille käyttöä, vaikka et polvisukkia niistä teekään. Sukkamallikin on kyllä hieno ja varmaan moni kirjoneuleita harrastava tarttuu siihen mielellään, mutta ei sen tekeminen ihan vasta-alkajalta onnistu, eli jäisi minulta pelkäksi haaveeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä. Värit tulevat varmasti käyttöön. Nallea tarvitaan aina.

      Poista
  2. Onpa kivoja silmukkamerkkejä ja kivan jouluisat värit! No enpä minäkään tehnyt yhtään noita boksissa tulleita sukkia ja se 3 kk riitti kyllä hyvin. Kivahan noita oli saada mutta loppupelissä on kallista lystiä pelkille langoille :D
    Kun ei yhtään tiedä, millainen se nordic sukkaboksi on niin en ajatellut myöskään tilata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aivan samaa mieltä. En uskalla edes laskea, mikä olisi yhden boksin hinta.
      Kirjoneulepolvisukkaharrastajalle nämä boksit ovat varmasti olleet mieleen.

      Poista
  3. Minä onnistuin jotenkin perumaan Novitan sivuilla tämän viimeisen Sukkaboksin tulon. Se oli siis ihan tarkoitus eikä vahingossa, mutta en ollut varma onnistuuko. Jotenkin en enää jaksanut näitä, kun eipä niitä sukkia paljon tullut tehtyä. Langat olivat tietysti kivoja, mutta ehkäpä niitä voi ostaa muutenkin. Pidän kyllä pitkien kirjoneulesukkien tekemisestä, mutta harvemmin enää teen toisten ohjeiden mukaan😊 t. Irkku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi jännää tietää, kuinka suosittuja nämä lopulta ovat olleet. Tuntuu, että mieluummin valitsen ohjeen itse. En nyt aio jatkaa enää ensi vuonna. Lankaa riittää pitkäksi aikaa eteenpäin ja ohjeitakin on paljon.

      Poista
  4. Ohje on varsin koukuttava. Näin aamutuimaan innostuin jopa miettimään miltä nämä näyttäisi kahdella värillä neulottua? Nostan oman laatikkoon muiden päälle ja odotan aikaa neulomiseen 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoit, voisi olla rauhallisempi toteuttaa kahdella värillä. Vihreä-luonnonvalkoinen tai punainen-luonnonvalkoinen; kumpikin kuulostaa oikein hyvältä.

      Poista
  5. Herkullinen paketti silmukkamerkkejä myöten! Sukat vaativat todella paneutumista ja harva käyttää polvisukkia. Itse ostan vain lankaa, malleja löytyy muutenkin. Toisaalta, paketti on varmasti kiva saada. Kaksivärisyys on minustakin selkeä vaihtoehto. Hyvää joulua ja neulomisen iloa! Nalle-langalle löydät varmasti hyvää käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Nallea tarvitaan aina, tulee siis varmasti käyttöön. Kauniit ovat väritkin ja silmukkamerkit samaan sävyyn. Hyvää joulua sinullekin Anonyymi.

      Poista
  6. Minäkin ihastelen noita silmukkamerkkejä. Mistähän tuollaisia voisi ostaa?
    Joulukiireet alkavat ja blogi jäänee hetkeksi vähemmälle. Toivotan sinulle oikein Hyvää Joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silmukkamerkit ovat Novitan ja luulen niiden olevan vain sukkaboksia varten.
      Jos laitat osoitetietosi minulle sähköpostiin, niin lähetän ne sinulle joululahjaksi. Minulla ei ole niille oikein käyttöä. Osoite: puikoillanikin@gmail.com

      Poista
    2. Oi kiitos! Minulla on muutamia muovisia silmukkamerkkejä, jotka eivät oikein toimi. Mielelläni otan nuo vastaan, jos raaskit niistä luopua. Laitakin sinulle s-postia.

      Poista
  7. Joskus olin innostunut kaikenlaisesta pakettiasioista. Nyt ei enää vain jaksa. Hyvä, että sinä jaksat. Voin vierestä seurata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään enää. Haluan jatkossa itse valita ohjeet ja langat.

      Poista