lauantai 21. syyskuuta 2024

Oranssia etsimässä

Repolaisen tämän kuun värihaaste on oranssi, löytyy täältä. Tätä pitää nyt lähteä etsimään. 

Katsotaan löytyykö kotoa. Värianalyysissä minulle julistettiin oranssi pannaan, joten kaikki oranssit vaatteet ja laukut on roudattu kirpputorille. Ei löydy siis vaatepuolta tässä värissä. Lankoja löytyisi, mutta ehkä jotain muuta.

Oranssi 1. 

Lähdetäänkö jumppaan? Olisipa oranssit sisälenkkarit, eikä tuollaiset tylsät mustat. Juomapullokin on aivan väärän värinen. Onneksi edes jumpparepussa on pieni pala oranssia. 



Oranssi 2. 

Jumpparepun vierestä löytyy koripallo. Tämä vasta oranssi on. Kyseinen koripallo on aiemmin esiintynyt täällä blogissa. Oli virkatun kassin täytteenä, silloin näkymättömissä, nyt livenä. 



Muuta ei osu silmään täällä kotona, mutta lähdetään kirjastoon. Löytyisikö sieltä jotain oranssia?

Oranssi 3. 

Varmaan olisi kirjankansia tms. mutta onneksi kirjastokortti on oranssi, tai siis puoliksi. Se pääsee kuvaan. Nyt lähdetään ulos etsimään oranssia. 



Oranssi 4.

Kuljen keräilylasia, keramiikkaa, astioita ym. myyvän kaupan ohi, kun silmiin osuu jotain oranssia. Ikkunan läpi kuvaan kahta hauskan näköistä kuppia. Mikä lienee noiden tarina? Miksi niiden kyljissä on kirjain J?


Oranssi 5. 

Tulen k-kirjaimella alkavaan lähikauppaamme. Täällä riittää oranssia, on appelsiinejä, porkkanoita ja vaikka mitä tuotteita, jotka haluavat päästä kuvaan. Karkkipussi vie voiton. 


Oranssi 6.

Tulen ulos kaupasta, kun ohitseni ajaa bussi. Haa, se vasta oranssi on. En ehdi ottaa kuvaa, pitää jäädä odottamaan seuraavaa vuoroa. Kauaa ei tarvitse odottaa; nämä oranssinväriset runkolinjat kulkevat usein. No niin, seuraava vuoro tulee ja pääsee kuvaan. 

Jos tähän bussiin hyppää ja ajaa keskustaan, niin pääsee kuvaamaan oranssin värisiä metrovaunuja. En nyt kuitenkaan viitsi, vaan lähden kotiin. 


Oranssi 7. 

Kotona löydän vielä yhden kuvattavan, joka vähän liippaa tämän blogin pääasiaa, eli käsitöitä. 


Vielä en ole yhtään kirjan mallia hyödyntänyt, voi minua! Olisiko hyvä sellainen haaste, jossa pitäisi tehdä yksi käsityö jokaisesta ohjekirjasta, joka hyllystä löytyy - tai edes osasta niistä? Mitä mieltä tästä? Olisiko kiva haaste?

Tämä haaste ainakin on kiva. Mitähän värejä sieltä vielä on tulossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti