sunnuntai 20. maaliskuuta 2022

Viimeinen rutistus

Tilkkutyökurssin viimeisenä työnä teimme kuvansiirtoa kankaalle. Tehtävänantona oli hyvä muisto, joka tulee kuvasta mieleen.

Mustavalkokuvassa istun minä, ehkä 2-4 vuotiaana silloisen kesämökkimme oviaukossa ja katson pihalle. Kertoman mukaan minulla on kädessäni vasara - tai niin muistelen. Muu osa kuvaa on tehty kaksipuolisella liimakankaalla, applikoimalla ja ompelemalla. Työ nimi on Perhoset. 

Kunhan saan vielä saumurin esiin, niin huolittelen reunat. Muuten työ on valmis. 

16 kommenttia:

 1. Voi että kun on hieno taulu. Kaunis on tuossa edellä tuo kassi. Minä en ole koskaan tehnyt tilkkutyötä. Tekis mieli joskus kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Upea loppurutistus! Se on metkaa, kuinka joitain asioita muistaa, mutta tarkemmin ajatellen ei olekaan varma, muistiko tosiaan vai onko kuullut jonkun kertovan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juuri näin. Pitää varmaan tarkistaa siskolta, mistä tuo tieto on peräisin, että kädessäni olisi vasara.

   Poista
 3. Onpa ihana lopputulos 🤍 Tilkkutöitä en ole koskaan tehnyt, mutta ihailen näitä näitä kauniita tuotoksia täällä netissä ihmisten blogeissa 🤍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva niitä oli tehdä ja varmaan teen jatkossakin.

   Poista
 4. Aivan ihastuttavasti sommittelit vihreän kankaan kukkakuviot niityksi/ metsäksi, luonnoksi kuitenkin, kaarevat muodot ja valkoiset osat vahvistavat kesäistä puotapilvitunnelmaa ja kesäpäivän lämpöä ja valoa. Lempeä tuuli heiluttelee pyykkejä, siinä on lapsen mukava nauttia päivästä ja vasarasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen itsekin aika tyytyväinen lopputulokseen.

   Poista
 5. Oi miten ihana tilkkutyö! Tuo on niin upea, että olen kerrassaan sanaton, en vain löydä oikeita sanoja millä kuvata sitä lämmintä tunnelmaa kesäpäivästä, joka työstä välittyi heti kun sen näin.
  Olet todella taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lämpimän keskikesäpäivän tunnelmaa yritin tavoittaa.

   Poista
 6. Olipas kiva tilkkutyön aihe ja hieno tuli tuosta taulusta! Itsellänikin muutama muisto, joista en ole ollenkaan varma oliko asia niin niinkuin muistan, mutta kerron sen silti aina oman muistini mukaan😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näinhän se on, että luulee muistavansa, mutta ei ole varma onko se oma muisto vain jonkun kertoma, vai onko se kumpaakaan.

   Poista
 7. Tällaisista tilkkutöistä minä pidän ja olen joskus tehnytkin.

  VastaaPoista
 8. Vau, miten hieno ❤ Hieno toteutus! Olet taitava! Tilkkutöiden tekeminen on kivaa. Minulla on mennyt käsitöiden tekeminen nyt villasukkien neulomiseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minäkin siirryn villasukkiin nyt, kun tilkkutyö- ja laukkukurssi loppuivat.

   Poista