maanantai 8. elokuuta 2022

Käynti SnurressaKaupunki tarjosi neljännen koronarokotteen tällaisille aikuisten ikäisille. Suuntasin paikalle ja tarkoitus oli piipahtaa Snurressa - siinä matkan varrella. Mutta mitä ihmettä; Snurre on muuttanut, enkä minä ole huomannut mitään. No ei se kauas mennyt, nimittäin Yrjönkadulle, eli lähemmäksi aivan ydinkeskustaa ja parempien yhteyksien päähän.

Huivilankoja katselin, vaan en vielä löytänyt. Maltoin olla ostamatta muutakaan lankaa, mutta yhden ostoksen tein. Näitä härpäkkeitä olen kaivannut kauan. Sukkia neuloessani kierrätän mielelläni puikkoja ja silloin näistä on apua. Pysyvät puikkojen välit kohdallaan. Olen käyttänyt hakaneulamallisia, mutta ne jäävät aina kiinni johonkin väärään paikkaan. Aika tyytyväinen olen ostokseen, vaikka ei se edullinen ollut: hinta 14,60 eur.


Samalla matkalla ilahdutin itseäni lisää ostamalla uudet uimalasit ja uimatossut.
6 kommenttia:

 1. Langatkin ovat kauniin värisiä mutta erityisesti nuo ostamasi rinkulatkin (mikähän niiden suomenkielinen nimi mahtaa olla?) viehättävät minua. Jos kohdalle sattuvat, niin ostettavahan ne on. Noissa ei ainakaan kuvassa ole mitään, johon lanka tarttuisi. Minulla on muutamia metallisia vastaavia ja käytän niitä jatkuvasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisivatko ne olla silmukkamerkkejä? Ovat kuitenkin eri tarkoitukseen kuin avattavat silmukka- ja kerrosmerkit. Värillisinä toimivat merkkaamaan mikä on esim. 1. ja 4. puikon väli, eli keskikohta.

   Poista
 2. Onpas hyvännäköiset uimalasit! Pitääkin katsoa, mikä uimahalli on nyt elokuussa auki, ja mennä taas vesijumppaan. Katinkullassa kävinkin sekä vesijumpassa että joogassa. Neulominen ei jumita hartioita, kun käy liikkumassakin välillä. T Saukkis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet uimalasit innostavat kummasti. Meillä päin alkavat kesätauot olla ohi ja ainakin meidän lähin uimahallimme on jälleen auki.

   Poista
 3. Kauniita värejä langoissa ja merkeissä. Uimalasit on juttu, jota en voi käyttää vaikka tarvitsisin. Liian ohutta ja ryppyistä silmien ympäristö. Ei kestä lasien puristusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puristavathan ne. Mutta jos eivät puristaisi, vesi pääsisi sisään.

   Poista