maanantai 12. joulukuuta 2022

Viimeinen sukkaboksi

 


Tässä sen sisältö. Kolme kerää 7 veljestä -lankaa, joista yksi on valkoinen ja kaksi sukkaboksia varten värjättyä erikoiserää värissä 587 karpalo - oikein kaunis väri. Lisukkeina oli pussi kofeiinitonta Rooibos-yrttiteetä, viisi neuleaiheista korttia, omiin luomuksiin kiinnitettävä vyöte ja tietenkin Niina Laitisen ohje. 

Ohje on nimeltään Talven taikaa ja kyse on polvisukista, koko 39. En ole vielä neulonut yksiäkään polvisukkia ja sellaisten aloittaminen kirjoneuleena ei taida vielä onnistua. Langat tulevat kyllä muuhun käyttöön.


14 kommenttia:

 1. Tämän boxin sisältö näyttää mainiolta, oikein jouluisen näköinen <3 Viime viikon Novita-livessä sanottiin, että sukkaboksi uudistuu ensi vuonna jotenkin. Toivottavasti tulisi samantapaisena kuin nyt myytävät Fazer-boksit: Neulemallista olisi pieni haisu ja sitten voisi tilata sen, jos malli mieluinen. Jään odottamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Haluan mieluummin tietää etukäteen, mitä on tulossa ja tehdä ostopäätöksen vasta sitten.

   Poista
 2. Onpa kaunis punainen sävy langassa. Nyt tulisikin jo kiire neuloa nuo polvisukat, on niin jouluinen kuvio. T Saukkis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miellyttää minuakin. Tuttu sävy muistakin langoista; joskus se on nimeltään kirsikka ja nyt karpalo - oikein kaunis.

   Poista
 3. Kiva sisältö boxissa. Varsinkin tuo karpalon sävyinen lanka, se näyttää kauniilta. Jää nähtäväksi, mitä langoista valmistuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On minunkin mieleeni tämä karpalo. Kyllä niistä jotain tulee, vaikka polvisukkia, ainakaan kirjoneulesellaisia en lupaa.

   Poista
 4. Ompa kaunis malli! Nuo värit ovat kauniit yhdessä, vaikka olisi pelkkää raitaa. Oikein jouluvärit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit on kauniit. Malli on minulle vielä liian haastava, mutta ehkä joskus....

   Poista
 5. Onpa ihanat joulunväriset langat ja Niinan mallikin vaikuttaa todella kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan. Malli jää odottamaan, kunnes pääsen tuolle tasolle.

   Poista
 6. Näinkin nämä sukat somessa jonkun neulomana ja ajattelin, että mikähän malli se tämä on, mutta nyt tiedänkin, mistä on lähtöisin:) Ainahan se on kiva saada näitä bokseja, mutta tietysti, jos sisältö ei ole oikein itselle tarpeellinen, niin siinä mielessä olisi kiva pikkaisen tietää siitä etukäteen. Varsinkin kun eivät nyt ihan ilmaisiakaan ole;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku on ollut supernopea ja hyvä niin. On näissä bokseissa aina se sika-säkissä-riski, langat tulevat kyllä käyttöön, ohje välttämättä ei.

   Poista
 7. Oih - kunnon punainen seiska veikassa, täytyykin lähteä metsästämään!
  Haluaisin kokeilla tehdä punaiset unikkosukat... mustavalkoiset kun onnistuin tekemään vain puoliksi... heh heh... toinen niin tiukka, että kun saa jalkaan, niin ei meinaa millään saada pois ja purinkin sen jo kahteen otteeseen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota nro 587 karpalon väristä ei taida ainakaan vielä olla kaupoissa. Katsoin juuri, että ei löydy Novitan verkkokaupastakaan. Varmaan tulee myöhemmin, mutta ehkä löytyy joku toinen kiva väri. Minulle kirjoneule vaatii vielä paljon harjoittelua. Yritän olla neulomatta liian kireää, niin tuleekin liian löysää.

   Poista