sunnuntai 29. tammikuuta 2023

Laskiaiskalenterin ensimmäinen luukku aukeaa

Tule mukaan laskiaiskisaan. Joulukalenterin tapaan, luukkuja on 24 ja kalenteri huipentuu viimeiseen luukkuun 21.2.2023, joka on laskiaistiistai. Tehtävänä on kuvan perusteella tunnistaa käsityöohjekirjan kansi. Mukana olevat kirjat on kaikki julkaistu 2000-luvulla, paitsi se viimeinen ja hienoin, joka onkin sitten tosivanha. Kirjat ovat joko neule- tai virkkausohjekirjoja. 

Parhaiten arvannut palkitaan kirjapalkinnolla ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan suklaarasioita tms. 

Ensimmäinen luukku aukeaa nyt ja tässä se tulee. Mikä kirja on kyseessä?No sehän se oli, Marttojen parhaat villasukat. Tytti arvasi oikein. Taisi olla aika helppo tehtävä, vai mitä sanotte?
12 kommenttia:

 1. Kirja on Marttojen parhaat villasukat.

  VastaaPoista
 2. Tämän kirjan minäkin tunnistin, olen joskus kirjastosta lainannut.

  VastaaPoista
 3. Minulle tämä oli outo, en olisi tunnistanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole tätä itsellä, vaan kirjastosta lainasin. Ihan kiva oli.

   Poista
 4. En olisi nimeä tiennyt, vaikka tuon kuvan olen kyllä nähnyt. Koitan osallistua laskiaiskalenteriin, mutta epäilen, että en tunnista ainuttakaan. Mutta oppiipahan jotakin uutta👍😁 t. Irkku

  VastaaPoista
 5. En olisi tiennyt. Vaikka neulekirjoja on "lukenut" / nähnyt niin nämä vanhemmat kirjat ovat kyllä vähän tuntemattomampia ja muitakaan ei varmaan osaa yhdistää oikeaan ja minäkin epäilen etten tunnista yhtäkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Marttojen sukkakirja on vuodelta 2013, eli onhan se jo 10 vuotta vanha. Kaikki mukana olevat ovat 2000-luvulta, joten pysy vaan kyydissä.

   Poista
 6. tämäkin on minulle tutustumaton.

  VastaaPoista