maanantai 30. tammikuuta 2023

Lisätietoa Kajastus-langasta

Muutama päivitys sitten kerroin kokemuksiani Novitan Kajastus-langasta, joka oli kovin kierteinen. Lanka oli myös epätasainen; välillä hahtuvainen ja välillä ohut. Epätasaisuus ei sinänsä haitannut, mutta kierteisyys hidasti neulomista, kun vähän väliä piti pyöritellä ja suoristella lankaa.

Lähetin tästä Novitalle kyselyn koskien kierteisyyttä. Mukaan liitin kaikki vyötteen tiedot, eränumerot ja viivakoodin numerot. Liitin myös saman kuvan, joka täällä blogissakin oli:


Kopioin Novitan vastauksen tähän:

Kiitos lähettämästäsi palautteesta. Olemme pahoillamme että kohdallesi on osunut lankaa jonka laatuun et ole ollut täysin tyytyväinen.

 

Otamme mielihyvin vastaan negatiivistakin palautetta langoistamme voidaksemme vastaisuudessa välttää langoissamme mahdollisesti olevat virheet ja puutteellisuudet.

 

Pahoittelemme Novita Kajastus -lankakerässä olleita kierrevirheitä, jolloin lanka on osittain kertautunut liialliselle kierteelle. Liiallinen kierre tekee langasta ohuemman ja kierteisin tuntuisen.

 

Korvaamme virheestä aiheutuneen materiaalitappion postittamalla sinulle uuden kerän Novita Kajastus lankaa.

 

Tarkkailemme lankojemme laatua kaikissa tuotantomme vaiheissa, mutta emme aina havaitse kaikkea ja satunnaisesti saattaa myyntiinkin asti päästä virheellinen lankakerä.

 

Kaikesta huolimatta toivomme luottamuksesi lankoihimme säilyvän.

 

Neulontaterveisin,


Varmaan tulkitsen oikein, jos tulkitsen, että juuri tässä erässä on ollut kierrevirheitä. Se selittäisi myös kovin ohuet kohdat langassa. 

Pitänee antaa Kajastus-langalle synninpäästö, eli varmaan vain tämä erä on ollut virheellinen. Tarja K, Ruusu-unelmia ja villasukkia -blogista kertoi neuloneensa Kajastus-langasta mm. pipoja, eikä tällaista ongelmaa ole ollut.  

6 kommenttia:

 1. Kiva, että sait vastauksen ja vielä hyvitystäkin tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se hyvä heidänkin tietää, kun tällaista sattuu.

   Poista
 2. Sait ihan hyvän vastauksen. Tottahan langoissakin voi joskus virheitä olla. Aika paljon Novitallakin lankoja valmistetaan, niin olisi ihme, jos kaikki onnistuisi aina täydellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan tyytyväinen vastaukseen. Minulle sattui nyt tuollainen "viallinen" kerä.

   Poista
 3. Hyvä että sait vastauksen. Omankin kokemuksen perusteella Novita ottaa palautteet vakavasti ja viallisista tuotteista saa hyvityksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heillekin on tärkeää, että mahdolliset viat löydetään. Satsaavat asiakaspalveluun oikein hienosti.

   Poista