keskiviikko 19. heinäkuuta 2023

Terveisiä asuntomessuilta Loviisasta

Nyt on tämäkin ensikokemus korkattu. En tiedä, miten ei ole aiemmin tullut mennyksi, mutta nyt hakeuduimme Loviisaan vuoden asuntomessuille. Yhtenä vaikuttimena oli toki se, että suunnittelemme kylpyhuoneremonttia ja halusin kerätä ideoita.

Luulin kävelleeni ainakin 10 kilometriä, mutta askelmittari näytti vain runsaat 6 km. Portaita ylös ja alas riitti melkein joka talossa ja ne askelmittari tulkitsee ilmeisesti vain normaaliksi askeliksi. Jalkani tulkitsevat toisin, eli huh - oli aika urakka.

Joko sinä kävit Loviisassa ja käytkö yleensä asuntomessuilla?

Kylpyhuoneita siis katselin ja jos ketä kiinnostaa, niin täältä pesee kuvia:












 

12 kommenttia:

  1. Kerran olen käynyt asuntomessuilla, kun ne oli muutaman kilometrin päässä kotoa, mutta eipä siinä tungoksessa oikein saanut tilaisuudesta mitään irti. Ruuhkan mukana piti edetä kuin virran vietävänä. Saitko ideoita kylpyhuoneremonttia varten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonkun verran sainkin, lähinnä suihkuseinää ajatellen. Moni kylpyhuone siellä oli tosin toistensa kanssa aika samanlainen. Tummia värejä suositaan nyt kylpyhuoneissa.

      Poista
  2. Kyllähän asuntomessuilta saa aina vinkkejä ja tuoreita ratkaisuja. Sopiiko ne omaan kotiin, on sitten eri juttu, mutta jotain jää varmasti pääkoppaan pyörimään omiinkin tarpeisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan. Seuraavaksi pitää katsoa mitä sitten oikeasti tekee.

      Poista
  3. Kerran olemme käyneet, ahdistaa ihmispaljous.
    Mutta hyvät kollaasit olet tehnyt, ideoista teoiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmispaljoutta oli todella ja talojen läpi kuljettiin kuin ankat jonossa. Pitäisi osata mennä väljempänä aikana, mutta luulen, että tämä jäi nyt ainakin toistaiseksi ainoaksi kerraksi.

      Poista
  4. Kiitos kierroksesta asuntomessuilla. Tytärkin näytti kuviaan ja hauskaa miten erilaisia kuvia... teillä olikin tietoinen tarve ja tytär kutsuvieraana, joten työn puitteissa siellä "sisustussuunnitteli". Itse ei olla käyty koskaan ja tuskin tulee mentyä - monena vuonna olisi ollut ilmaisliputkin, mutta ollaan niin huonoja "koti-ihmisiä" ettei innosta ja sisällä kiertelyähän se olisi. Vai lasketaanko se käynniksi, kun jälkikäteen on fillaroitu montakin asuntomessualuetta - eli ulkoapäin nähty ko taloja?
    Mukavaa kylppärisuunnittelua teille - kai meidänkin jo kaipaisi uusintaa,
    mutta.... mutta... mummolassa saanee näyttääkin jo antiikkisen mummolalta, hih...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä jää kyllä ainoaksi kokemukseksi. Ei se niin kivaa ollut. Habitareen meinaan suunnata kylpyhuonetta katsomaan.

      Poista
  5. Kiitos hienoista kuvista! Ollaan käyt messuilla monena vuonna, ei ihan joka vuosi tosin. Loviisassa ei olla käyty eikä olla menossakaan. Viime vuosina vähän hiipunut intoa lähteä, johtunee koronasta. Mutta on kiva nähdä kuvia messuilta kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylpyhuoneet olivat vähän sivuosassa. Kohderyhmä oli selvästi omakotitalojen ostajat.

      Poista
  6. Paljon kuvia tarkadtel4aviksi. väritys vaikutti vähän yksitotiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä huomaa, että kun joku väri on muotia, niin se on muotia. Kylpyhuoneet olivat keskenään kovin samannäköisiä. Odotan innolla Habitarea, ehkä siellä saa nähdä vähän erilaisuuttakin.

      Poista