keskiviikko 25. lokakuuta 2023

Pinkkiä

Lankavan keräyksen pitää olla perillä 30.11.2023 mennessä ja minulta puuttui bingosta kohta "Sukat lapselle". Tästä yhtälöstä syntyi kuvan mukainen sukkapari. 


Oli kiva päästä kokeilemaan rikottua helmineuletta. Hauska juttu, että pelkästään oikeilla ja nurjilla silmukoilla saa tuollaisen verkkomaisen pinnan. Ohje on kuvan lehdestä, eli Lankavan tuoreimmasta luettelosta. Mallin nimi on Rae-sukat ja sen on suunnitellut Sanna Peltohuhta Lysti-sukkalangalle (100g = 200m).

Käytin 7-veljestä, värejä 500 vappu ja 010 luonnonvalkoinen. Sukat ovat kokoa 30/31 ja valmis pari painaa 71 grammaa, josta pinkin osuus on n. 48 grammaa. Puikot 3,5 mm ja aloitussilmukoita 40.

Bingo kuittaantuu kohtaan Sukat lapselle ja samalla tulee jo toinen bingorivi täyteen. Neulehaaste saa merkinnät kohtiin 37. Neulo lapselle ja 41. Neulo pinkkiä

20 kommenttia:

  1. Tuo rikottu helmineule on kivan näköistä aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se ja samalla tekniikallahan saa toisenlaisen, aaltoilevan version, kun aloittaa oikein-nurin-neuleen aina samalla tavalla.

      Poista
    2. Tuota aaltoilua täytyykin joskus koettaa. Kiitos vinkistä!

      Poista
  2. Kivat sukat. Tuo ohje sopii hyvin helpoksi pintaneuleeksi ja epämääräisiin värilankoihin.

    VastaaPoista
  3. Pintaneule taipuu vaikka mihin, kivannäköinen pinta!

    VastaaPoista
  4. Onpa kauniit sukat. Tuota neuletta pitää kokeilla joskus.

    VastaaPoista
  5. Somat sukat! Kivan näköistä neuletta, pitääkin tutustua siihen vähän tarkemmin jossain vaiheessa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kannattaa kokeilla; vähän vaihtelua raidoille, vaikka ei niissäkään mitään vikaa ole.

      Poista
  6. Monta bingokörpästä yhdellä iskulla - siis sukkaparilla. Söpöt sukat, monesti yksinkertaisilla tavoilla saa hyvin kaunista, kun on sopivat värit. T Saukkis

    VastaaPoista
  7. Täällä kuuhullu taas ulvoo ja valvoo ja kiertää blogeja.
    Jotenkin orpo olo, kun jostain syystä joku lukitsi vuodatus-tilini kuun alussa, enkä tietenkään saa pääkallopaikalta vastausta ja apua avaamiseen. En siis pääse blogiini.
    Tein samannimisen blogin Lilyyn, mutta se on aivan kamala paikka! Ohjeet ovat suurimmaksi osaksi englanniksi, blogista ei saa yksilöllistä ja persoonallista. Edes fonteissa ei ole kuin kolme rumaa vaihtoehtoa. Tein sen ja sitten poistin, kun tulin siihen tulokseen, ettei ole minun paikkani. Lisäksi siellä tuntuu tärkein asia olevan se, että kaikki pitää olla julkista, kaupallista, mainostamista ja juuri kaikkea sitä, mitä vastustan.
    Ei siis ole blogia, johon kirjoittaa. Täytyy tyytyä kirjeiden ja päiväkirjan kirjoittamiseen. Ehkä teen uuden blogin Vuodatukseen ja kopioin sinne osan vanhasta. Katsotaan, tuleeko sieltä vastausta ennen joulua. Pyhien aikanahan olisi sitten aikaa tehdä uusi, jollei vanhaa saa takaisin.
    Hain 7 kirjaa kirjastosta ja nyt on menossa neljäs kohta loppuun.
    Mukavaa viikonloppua! RP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuodatusta ei taida oikein kukaan ylläpitää, tai ainakaan kunnolla. Minulla on ollut tämä Blogger eli blogspot nyt jo pari vuotta ja olen kyllä ollut tyytyväinen.
      Mukavaa viikonloppua sinullekin.

      Poista
    2. Tein väliaikaisblogin Vuodatukseen ja jollen saa tiliäni auki, jatkan tässä uudessa kakkosblogissa. En vain osaa olla ilman blogia. Minusta on tullut kirjoitusriippuvainen. :)))) Eniten kaipasin luettujen kirjojen sivua ja sen päivitystä. Katsotaan, joudunko kopioimaan osan vanhasta blogista uuteen vai saanko siirtää nuo väliaikaiset sepustukset vanhaan.

      Poista
  8. No eipä näytä lainkaan "rikotulta" - hih!! Kauniit!!
    Mukavaa tuntia pidempää viikonloppua toivottelen!!
    MIhinhän sen tunnin "tuhlaisi"? Onko sulla ideoita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunti lisää aikaa elämään. Minä aion ainakin neuloa, vaikka tietysti voisi tehdä jotain tärkeämpääkin, esim. järjestää valokuvia. Mitä sanot näistä vaihtoehdoista?

      Poista
  9. Tuo on oikein mukava mallineule. Olen tehnyt samalla mallilla broken seeds -nimellä muutamia sukkia. Parhaillaan jalassa mustavalkoiset.

    VastaaPoista