torstai 29. helmikuuta 2024

Vuodatus-blogit eivät toimi

Hei ja hui kaikki vuodatuslaiset!

Muutaman viime päivän aikana Vuodatus-blogeista tulee vain tyly ilmoitus: Tämä sivu ei toimi juuri nyt.

Kuvittelin Rohean olevan kyseisen blogialustan ylläpitäjä ja niinpä kirjoitin sinne sähköpostin kysyen mikä mahtaa olla tilanne. Sain alla olevan vastauksen:

Vuodatus ei ole ollut omistuksessamme tai ylläpidossamme enää vuoden 2019 jälkeen eli useisiin vuosiin. Emme pysty siis valitettavasti auttamaan tämän asian suhteen tai kertomaan miten tai milloin tuo vika mahdollisesti korjautuisi... Vuodatuksella oli joskus facebook-ryhmä palautteita varten, en tiedä voisiko sitä kautta saada ylläpitoa kiinni, jos ko. ryhmä olisi edelleen olemassa.

Ei siis ole tietoa siitä, kuka on nykyinen ylläpitäjä, vai onko kukaan. 

Onko teillä kenelläkään mahdollisesti tietoa ylläpitäjästä tai siitä tuleeko tilanteeseen korjaus ja mitä tapahtuu blogeille ja niiden sisällöille?



18 kommenttia:

  1. Bloggaaja joka kirjoittaa Ruusuperhonen-blogia vaihtoi Blogger-alustalle koska Vuodatus ei toiminut. Hän varmaan osaa antaa enemmän tietoa. Tässä osoite https://ruusuperhonen.blogspot.com/. Toivottavasti saat selvyyttä asiaan.

    VastaaPoista
  2. Minulle Vuodatus katosi yhtä yllättäen kuin sinullekin. Tosin siellä on ollut joskus ennenkin toimintahäiriöstä, jotka ovat korjaantuneet jonkin ajan kuluessa. Jotenkin olisin kuvitellut, että sivuston ylläpidon loppumisesta olisi kerrottu, jos katoaa kokonaan. T Saukkis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu, että alustaa ei ylläpidä kukaan. Nyt on tullut joku vika, mutta ei ole ketään, joka sen korjaisi.

      Poista
  3. En ole koskaan käyttänyt Vuodatusta. Käytin alusta alkaen Bloggeria. Sieltä tuli pari kuukautta sitten tieto että vanhat blogit poistetaan ja siirretään jonnekin mistä ilmeisesti olisimme saaneet ne tallennetuiksi. En jaksanut ja ehtinyt ajatella asiaa, vaikka annettiin 60 päivää aikaa. Vanhat blogini ovat nyt ties missä. Ne lakkasivat toimimasta jo vuosia sitten eli en päässyt niitä muokkaamaan tai uutta postaamaan. Olisiko Vuodatukselle tapahtunut jotain vastaavaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole saanut tuollaista ilmoitusta, vaikka käytän Bloggeria. Miksiköhän?
      Vanha blogini oli Vuodatuksessa ja nyt se on hävinnyt. Vuodatuksen nykykäyttäjät ovat kertoneet, että mitään ilmoitusta loppumisesta ei ole tullut. Iso Harmi. Itse veikkaan, että Vuodatus ei ole tällä hetkellä kenenkään vastuulla.

      Poista
  4. Totta - se on kadonnut nyt kokonaan... tosin, en ollut käynyt siellä muutoinkaan vuosiin....
    kun jo 2012 kadotti kaikki kuvani... silloin siirryin bloggeriin.
    Mulla oli siellä matkablogi ja nyt kyllä harmittaa, etten käynyt ottamassa talteen myös juttuja - oli samalla matkapäiväkirja!! Iskee pelko, että onkohan bloggerkaan "loputon"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että ainakin ilmoittavan etukäteen, jos lopettavat.
      Luulen edelleen, että Vuodatuksen ongelmana on ollut, että se on jäänyt vaille ylläpitäjää.

      Poista
  5. Minullakin oli aikanaan vuodatuksessa blogi, mutta silloin katosi kaikki kuvat aivan yllättäen. Siirryin bloggerin puolelle ja etsin kadonneet kuvat ihan piruuttanikin takaisin. Minäkin yritin vuodatukseen kommentoida ja en tietenkään päässyt.. (enkulinkäsityöt)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä herääkö Vuodatus vielä henkiin. Huonolta näyttää.

      Poista
  6. Vuodatus ei tosiaan toimi ja pahaa pelkään, ettei asia korjaanu. Harmittaa, kun tiedot on hävinneet ilman ennakkovaroitusta. Vähän ihmettelen, ettei Rohea ilmoittanut sinulle, kenen hoteisiin Vuodatus heiltä aikanaan siirtyi. Vuodatuksesta on kuitenkin ollut mukana myös mainoksia ja varmaan heitäkin kiinnostaisi tietää, ettei heidän mainoksillaan ole enää katsojia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää vahvasti siltä, että Vuodatusta ei ole viime vuosina hoitanut kukaan. Toivotaan, että edes mainostajien kautta tapahtuisi jotain.
      En usko, että sitä on tahallisesti lopetettu. Luulen että on tullut joku vika, päivitys tms. johon Vuodatus ei ole ollut yhteensopiva ja olisi tarvinnut toimenpiteitä, joita ei kukaan ollut tekemässä.

      Poista
  7. Minulla on ollut vuosikausia ruoka/leivontablogi Vuodatuksessa. Minulla on siellä noin 2000 reseptiä, osan olen tulostanut, mutta suurin osa on tallella vain blogissa. Pariin viikkoon en ole päässyt blogiini ja mitään infoa en ole sieltä saanut. Olen lähettänyt heille useita sähköposteja, joihin ei kukaan vastaa. Omistan lounas/leipomo/pitopalveluyrityksen ja nyt en pääse katsomaan reseptejäni, jotta voisin tulostaa ne. On helvetin petetty olo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mihin olet lähettänyt sähköpostia?
      Yritä vielä kysyä Rohealta, kuka otti Vuodatuksen hoitoonsa heidän jälkeensä. Osoite on: eero.holmila@rohea.com

      Poista
    2. Kiitos, lähetin nyt vielä tuohon osoitteeseen sähköpostia. Aiemmat sähköpostit lähetin kahteen eri Vuodatuksen sivuilla olleeseen sähköpostiosoitteeseen.

      Poista
    3. Toivotaan, että tilanne korjaantuu.

      Poista