maanantai 1. heinäkuuta 2024

Värihaaste: Sateenkaari

Repolaiset kapuaa -blogin tämänkertainen värihaaste on sateenkaari. Taas ajattelin, etten keksi mitään moniväristä kunnes.... ja tämäkin vähän myöhäisellä sytytyksellä, tajusin, että on Pride-viikko. 

Olin lastenlasten kanssa uimastadionilla ja sieltä olisin saanut upeita Helsinki Pride -lippujen kuvia; niitä oli monta rivissä. Ei siinä vaiheessa sytyttänyt. 

Toisena päivänä olimme sitten elokuvissa, jolloin vihdoinkin tajusin olevani keskellä sateenkaaren värejä. Nämä kuvat ovat elokuvateatterista Kinopalatsi:
14 kommenttia:

 1. Kyllä niitä kuva-aiheita lopulta löytyy, kun katselee ympärilleen. Hyvät kuvat saitkin tähän haasteeseen, kaikki sateenkaaren värit löytyy kuvistasi.

  VastaaPoista
 2. Hienosti keksitty ja bongattu! Hämmästelen jatkuvasti, miten tähän sateenkaarihaasteeseen lopulta on löytynyt erilaisia otoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi tuntui, etten kyllä keksi mitään, mutta nämä tulivat sitten melkein itsestään.

   Poista
 3. Oih - tämä on juuri parasta.... Värihaaste on saanut todella "ETSIMÄÄN" värejä elämästään... ja onhan niitä, vaikka ja kuinka... kuten leffateatterissakin, hih... niin ihanaa, että kutkuttaa ihan sydämeen saakka. Etkä ole millään muotoa myöhässä, värihaasteet on aina voimassa... Olen itse kokenut, että saan väreistä voimaa - joskus niitä on vain vaikea löytää, kun elossa on sellaisia vaiheita... mutta kun sitten taas alkaa "näkemään"- niin helpottaa ja selviääkin... harmaimman hetken mahdottomuudetkin jää taa.... siitä ideasta tämän värihaasteen aikanaan kekkasin... ja on kyllä ollut niin ihanaa, miten se on levinnyt ja saanut nähdä toinen toistaan idearikkaampia "koppeja". Olisi jäänyt nämä ilmapallotkin näkemättä ilman sitä - kiitos kun kuvasit... alkoi tämäkin heinäkuinen päivä paljon värikkäämmin täälläkin saakka!! Valoa ja iloa heinäkuuhunne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kun keksit näin hauskan haasteen. Värit antavat voimaa, vaikka niitä välillä joutuu vähän etsimään.

   Poista
 4. Kuulostaa kivalta haasteelta ja pistää myös miettimään, mistä löytää mitäkin väriä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina niitä jostain löytyy, vaikka aluksi epäilyttää.

   Poista
 5. Minullakin oli tunne että ei muka löytyisi ja sitten Pride-viikolla joka paikka pursusi sateenkaaren värejä 😀 Tosi hieno tuo ilmapalloasetelma 🌈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan sitä sateenkaariväkeä kaupunki täynnä ja sopi hyvin tämänkertaiseen haasteeseen.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Sanoisin että tuli kuin tarjottimella, tilaamatta, pyytämättä, mutta hyvin sattui.

   Poista
 7. No olipas kivasti keksitty ja tosi hieno muutenkin tuo Kinopalatsin edessä oleva väripläjäys👍😁🌈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pride-viikolla kaupunki kylpi sateenkaaren väreissä. Nyt seuraavalla viikolla on paljon ankeampaa - vähän sama tunne kuin silloin, kun joulukoristeet pakataan pois.

   Poista